Korijeni neba

Odlučila sam svome centru dati ovo ime zato što vjerujem da je svatko od nas jedan korijen – put kroz koji se nebo ukorijenjuje u tlo.

U mom životu, ova ideja izražava se kroz pomoć i brigu prema bližnjemu. Tijekom godina moga učenja, susretala sam se i proučavala mnogobrojne discipline, tehnike i tematiku, a svima njima bila je zajednička holistička vizija čovjeka – harmonična cjelina fizičkog, mentalnog i duhovnog dijela svakoga od nas.

Kada se naruši ravnoteža među tim dijelovima, dolazi do tegoba ili bolesti.

Skupila sam svo svoje znanje i profesionalno iskustvo kako bih svojim klijentima omogućila ponovno stvaranje tog sklada, koji vodi prema životu punom zdravlja i suglasja s našom suštinom.

Put povratka iz tegoba/bolesti u sklad/zdravlje neizbježno vodi kroz promjene koje moramo obaviti na osobnoj razini.

Da bismo ih učinili, moramo ponovno postati svjesni vlastitog izbora.

Današnja kultura, s druge strane, navikava nas da svoj izbor sve više i više prepuštamo drugima i tako nas udaljuje od poimanja nas samih kao jedinstvene cjeline. Često liječnicima prepuštamo brigu o našemu fizičkome tijelu, psihologu prepuštamo svoj mentalni dio, a svećeniku duhovni.

Tako svakoga dana gubimo djelić vlastite slobode no, važnije od toga, ne preuzimamo odgovornost za svoj izbor, svoja djela i rezultate koje oni određuju.

To nas dovodi do gubitka smjera kojim se krećemo, i prije ili kasnije pojavit će se tegoba koja se može očitovati na različitim razinama. Tako ćemo se opet naći u poziciji da smo prisiljeni nešto poduzeti. Morat ćemo odabrati želimo li ponovno brigu o sebi samima povjeriti nekome drugome, ili ćemo odabrati put koji će nas dovesti do pronalaska uzroka naših tegoba i rješenja problema, pokrećući promjene bez kojih je nemoguće postići ravnotežu i sklad.

Osobe koje žele slijediti taj put promejna prema većoj svijesti i odgovornosti, ovdje će naći podršku i pomoć.