Rekonekcija

Rekonekcija koristi čitav niz novih energetskih frekvencija za iscjeljivanje koje je utvrdio dr. Eric Pearl, a koje su posljedica promijenjenog položaja naše planete unutar galaksije i čitavog svemira.

Naše tijelo ima aksiatonalne linije i točke koje tvore višedimenzionalne svjetlosne rešetke, usklađene s najširim sustavom meridijana.

Putem njih nam s viših razina postojanja dolazi svjetlost i informacije potrebne da se   reprogramiramo i obnovimo kao ljudska bića, omogućavajući nam istovremeno da evoluiramo onako kako nam to pokazuje naš izvor života, naše Ja.

Spiralna struktura naše DNK rezonira s frekvencijama rekonekcije, pa stoga, jednom kad taj postupak dovršimo do kraja, nećemo više koristiti samo dva lanca naše DNK koja su danas priznata, već njih dvanaest, koje su otkrili nekonvencionalni kvantni biolozi i fizičari.

Rekonekcija nam, dakle, omogućava da pristupimo izgubljenim informacijama koje su nekada činile 12 lanaca naše DNK i da se podsjetimo tko smo i odakle dolazimo

- da se prepoznamo dijelom čitavog Univerzuma.

Naše tijelo i um na taj će način dobiti jaču svjetlost i potpunije informacije, te će rezonirati s višedimenzionalnim i paralelnim razinama, nizovima, povezani s realnošću naše dimenzije kako bi živjeli izravno iskustvo!